Conrad 855149

Conrad 855149

Ezt a terméket egyik partnerünk sem forgalmazza. Kérjük, válasszon az alábbi termékek közül!

Amik még érdekelhetik

Termékleírás
Parkolást segítő rendszer hangjelzéssel

Kerülje el hogy járműve megsérüljön
4 érzékelővel
Fúróval

Parkoláskor az ultrahangos érzékelők felismerik az akadályt és kiszámítják a központi egységtől való távolságot. Ez az információ audio jelek formájában jelenik meg a vezetőnek. A rendszer hátramenetbe kapcsoláskor működésbe lép.

Jellemzők:
Érzékelési tartomány: 60 ° · Riasztó jelzés lekapcsolható és a hangerő két fokozatban állítható · Érzékelő vezeték hossza kb. 250 cm.

Műszaki adatok:
Beépítési hely: Hátul · Jelzés: Akusztikus · Kategória: Vezetékes parkolást segítő rendszer · Kijelző: Hangszóró · Kivitel: Kábeles · Méret, hossz: 100 mm · Méret, magasság: 26 mm · Méret, szélesség: 72 mm · Szerelés (autóban): Beépíthető érzékelők · Áramfelvét: 65 mA · Érzékelő hatótávolsága (max. ): 140 cm · Érzékelő hatótávolsága (min. ): 40 cm · Érzékelők száma: 4 · Üzemi feszültség: 12 V · Üzemi hőmérsékelti tartomány: -20 ... +70 °C

Szállítás tartalma:
Parkolást segítő rendszer · Fúrógép a szereléshez · Használati útmutató.



Galéria

Vélemények

Oldalainkon a partnereink által szolgáltatott információk és árak tájékoztató jellegűek, melyek esetlegesen tartalmazhatnak téves információkat. A képek csak tájékoztató jellegűek és tartalmazhatnak tartozékokat, amelyek nem szerepelnek az alapcsomagban. A termékinformációk (kép, leírás vagy ár) előzetes értesítés nélkül megváltozhatnak. Az esetleges hibákért, elírásokért az Árukereső nem felel.